Als het om
vers gaat, gaat aartsenfruit
het verst van
allemaal

Als het om vers gaat, gaat aartsenfruit het verst van allemaal. Wij bieden alles aan in de wereld van groenten en fruit. Letterlijk. Iedere dag zorgen we er weer voor dat ons assortiment verse groenten en fruit uit de hele wereld hun weg vindt naar onze afnemers. Wij noemen dat NONSTOPFRESH.

 

Dit maakt aartsenfruit de enige, echte internationale gateway voor groenten en fruit. Niets is voor ons te gek. Als het moet, laten we zelfs een kiwi vliegen. Aartsenfruit doet er alles aan om groenten en fruit verser dan vers bij een van haar vestigingen in de Benelux of Hong Kong te krijgen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door partners die zich in alle hoeken van de wereld bevinden. Zij telen de beste en mooiste groenten- en fruitsoorten voor ons.

 

Bij aartsenfruit zeggen we niet voor niets; we go the extra mile for fresh fruit and vegetables.

vers.png

nonstopfresh Magazine

 

De nonstopfresh is een magazine van aartsenfruit waarmee we onze corporate identity uitstralen. We plaatsen hierin artikelen over alles waar we dagelijks bij aartsenfruit mee te maken hebben zoals stukjes over onze medewerkers, onze klanten, de introductie van nieuwe aartsenfruit brands, maar ook allerlei andere interessante onderwerpen worden hier besproken.

 

Download magazine

AF_nl.jpg

your_career.png

kidsfoundation.png

Kids Foundation

 

Aartsenfruit Kids Foundation (AKF) helpt kinderen hun leven een positieve draai te geven ten behoeve van hun algeheel welbevinden.

AKF levert een essentiële bijdrage aan het gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en welzijn door diverse ondersteunende (school)projecten te initiëren en door kinderen bewust te maken van het belang van goede voeding en een gezonde levensstijl.

Ga naar de site